MónTerrassa
Lliurament de beques de recerca per a estudiants universitaris
  • CA
Lliurament de beques de recerca per a estudiants universitaris
Lliurament de beques de recerca per a estudiants universitaris | Badia Casanova BCF

!--akiadsense-->

El regidor d’Universitats, Pep Forn, va presidir ahir a la tarda l’acte de lliurament de beques de recerca per a estudiants universitaris que va tenir lloc a la sala d’actes de la Masia Freixa. Es tracta de la novena convocatòria d’uns ajuts amb els quals l’Ajuntament de Terrassa vol fomentar, reconèixer i valorar estudis inèdits que aportin dades noves i aprofundeixin en l’anàlisi de la realitat científica, social, política, econòmica, laboral i/o cultural del territori.

Els projectes premiats han d’apropar la ciència i la innovació a la població en general i estimular la participació dels estudiants en el món de la recerca, especialment el col·lectiu de joves. Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de beques a treballs de recerca desenvolupats per alumnes i investigadors/es en el si de departaments o grups de recerca que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia o l’humanisme social.

Enguany, la partida de beques ha estat dotada amb 8.000 euros que han estat concedits als treballs presentats proporcionalment a la puntuació obtinguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa