MónTerrassa
Llançament de les canyetes comestibles i biodegradables
  • CA
ss

!--akiadsense-->

Fa quatre anys, Sorbos va desenvolupar la primera canyeta comestible 100% sostenible, biodegradable i respectuosa amb el planeta. Després de diversos anys de comercialització al canal “On trade” i amb presènciaa més de 30 països de tot el món, l’empresa ara ha decidit fer el salt als supermercats. Per a això, ha creat ·un pack retail” específic per a aquestes superfícies, amb tres dels vuit sabors que han desenvolupat fins al moment.

Les canyetes tenen gust a xocolata, a maduixa, a llima “i també a un oceà sense plàstics”. De la mà de SANMY, SA, l’empresa de refrescs més antiga d’Espanya, Sorbos començarà a comercialitzar el seu producte, al llarg del mes de setembre, en els Supermercats Sánchez Romero, una de les cadenes més prestigioses i millor valorades pels clients per la seva selecció de productes de màxima qualitat.

Sorbos convida els consumidors a practicar un ecologisme quotidià, lligat a l’oci i als bons moments compartits: a casa, amb amics, amb la família … A Sorbos en diuen The Eco tasting: “un compromís amb el planeta fet de petits gestos que, sumats, tenen una gran repercussió en el medi ambient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa