MónTerrassa
L’INS Santa Eulàlia grava en 360º el patrimoni arquitectònic de Terrassa
  • CA
Alumnes provant les ulleres per veure el patrimoni en 360 graus | Institut Santa Eulàlia

!--akiadsense-->

El departament d’imatge i so de l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa ha obtingut una subvenció per realitzar un projecte titolat “Patrimoni de Terrassa en 360º”, concedida per la Fundació BCN FP. El projecte s’engloba en el Pla d’innovació a l’FP i té com a objectiu la innovació en el camp de la gravació en vídeo, en aquest cas, amb càmeres de 360º, capaces de crear peces audiovisuals immersives amb ulleres de realitat virtual VR.

La temàtica d’aquestes gravacions és el patrimoni arquitectònic de Terrassa: des de les esglésies de Sant Pere, passant per la Cartoixa de Vallparadís o la Masia Freixa. A dia d’avui, s’han realitzat 2 gravacions a la ciutat, gràcies a la col·laboració del Museu de Terrassa i del Parc Audiovisual de Terrassa. Els professors Carmen Jiménez, Abel Castilla i Gemma Munté del departament d’imatge i so tutoritzaran les activitats del projecte i comptarà amb la participació de 2n CFGS Il·luminació, captació i tractament d’imatge i el 1r CFGS Realització d’audiovisuals i d’espectacles. Es podrà fer el seguiment del projecte al IG, facebook o twitter del centre INS Santa Eulàlia amb l’etiqueta #patrimoniTerrassa360.

Gravacions amb les ulleres de realitat virtual | Institut Santa Eulàlia

!--akiadsense-->

El pla de mesures d’innovació a l’FP de la Fundació Barcelona FP té com a objecte premiar projectes educatius de caire innovador. En aquest sentit es posa l’èmfasi a tots aquells factors que afavoreixen la qualitat i la innovació en l’educació i que pertanyen a l’àmbit d’actuació dels centres d’FP a través del’experimentació, el foment de les competències clau i professionals, el treball en equip i en col·laboració amb altres agents i/o centres educatius, el treball i l’aprenentatge per projectes, l’orientació educativa i professional, la millora de l’èxit educatiu, entre altres elements clau d’innovació educativa.

Gravant en l’inteior de les esglésies | Institut Santa Eulàlia

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa