L’emblemàtic hotel Don Cándido de Terrassa ha anunciat un tancament temporal en els pròxims mesos per començar una reforma integral i adaptar l’espai a les últimes tendències de mercat. L’objectiu és dotar l’establiment d’un nou enfocament i concepte gairebé 30 anys després de la inauguració amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Amb la renovació, Nortia Capital Investment Holding, propietària de l’establiment, adapta el Don Cándido a les últimes tendències de mercat i a les noves exigències dels clients després d’un any molt complicat per a tot el sector hoteler.

Gràcies a aquesta transformació, l’establiment pretén reforçar l’estatus com a hotel de primer nivell i com un emblema i icona de Terrassa, a més que s’implementen les últimes tendències de mercat a tots els nivells. Es milloraran tant les instal·lacions com l’exterior, creant un entorn privilegiat.

L’hotel està especialitzat en esdeveniments tant familiars com d’empresa, i amb aquesta reforma estarà en disposició d’oferir esdeveniments tant presencials com en línia de primer nivell o fins i tot combinar les dues modalitats.

Per això, s’aplicaran les últimes tecnologies tant en gestió de reserves com en domòtica o serveis audiovisuals.

L'Hotel Don Cándido de Terrassa

!--akiadsense-->

Des de la seva obertura amb motiu dels Jocs Olímpics, l’hotel s’ha convertit en una referència a la zona i un gran motor de l’activitat econòmica i empresarial de Terrassa. Gràcies a la feina feta per tot l’equip que ha format l’Hotel Don Cándido durant gairebé 30 anys, l’establiment s’ha erigit com una referència per a la ciutat, havent allotjat a reconegudes figures de l’esport i la cultura, entre d’altres àmbits

Nou comentari