MónTerrassa
L’Hospital de Terrassa tindrà una nova rotonda d’accés des de la N-150
  • CA
Plànol amb la configuració del nou giratori d'accés a l'Hospital de Terrassa des de la N-150, difós el 10 de març de 2021.
Plànol amb la configuració del nou giratori d’accés a l’Hospital de Terrassa des de la N-150, difós el 10 de març de 2021. | Territori

!--akiadsense-->

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció del projecte constructiu d’una nova rotonda a la carretera N-150, entre Sabadell i Terrassa, i en l’accés cap a l’Hospital de Terrassa. Segons detalla el departament, aquesta actuació té com a objectiu millorar la seguretat viària en l’encreuament actual i afavorir l’accessibilitat cap al centre hospitalari. La redacció del projecte s’ha adjudicat per un import de 38.000 euros i un termini de sis mesos. La inversió estimada global per a la construcció de la rotonda és de 650.000 euros, i ha de permetre reduir el risc de sinistralitat en aquest encreuament, on entre d’altres hi fa el gir el bus urbà de Terrassa per accedir al centre hospitalari.

El nou giratori tindrà un diàmetre mínim de 40 metres i substituirà l’actual encreuament, de manera que permetrà millorar-hi la funcionalitat i la seguretat. Alhora, facilitarà una major comoditat i seguretat en les maniobres d’entrada i sortida dels vehicles. El projecte haurà de definir tècnicament les obres necessàries per a la configuració de la rotonda, alhora que les tasques complementàries de senyalització i d’abalisament, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa