MónTerrassa
L’Hospital de Terrassa fa la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll
  • CA

Aquest mes de juliol s’ha fet la primera cirurgia robòtica de pròtesi de genoll per part de la Unitat de Genoll del Servei de Traumatologia de l’Hospital de Terrassa. Amb aquest nou sistema anomenat ROSA (Robotic Surgical Assistant) que utilitza tecnologia d’avantguarda, l’Hospital de Terrassa esdevé primer centre de l’Àrea Metropolitana Nord i del Vallés en la utilització de la tecnologia robòtica per a implantar les pròtesis de genoll.

La precisió dels talls, la col·locació dels implants i l’equilibri lligamentós que s’assoleixen fa d’aquest mètode un prometedor sistema per millorar, encara més, els resultats obtinguts amb aquest procediment per a la nostra població ja que s’adapta a les necessitats particulars de cada pacient.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) compta amb una gran experiència en aquest tipus d’intervencions, realitzant anualment 350 cirurgies de pròtesis de genoll. Amb la incorporació de la cirurgia robòtica, les cirurgies necessiten menys exposició quirúrgica fent que hi hagi menys afectació de parts toves i menys reseccions òssies.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una organització sanitària integrada que disposa de tots els nivells d’atenció (primària, especialitzada, sociosanitària i de salut mental) i, de forma continuada i coordinada ofereix serveis de salut a una població de més de 200.000 habitants del Vallès Occidental, dels municipis de Terrassa, Matadepera, Rubí, Castellbisbal, Sabadell i Sant Quirze.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa