MónTerrassa
L’escorça aporta una nova imatge a alguns parcs infantils de Terrassa
  • CA
Parc infantil a la plaça Nova de Terrassa
Parc infantil a la plaça Nova de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

L’àrea de jocs infantils de la plaça Nova presenta des de fa uns dies una nova imatge. Des del servei de Manteniment Urbà, Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Terrassa s’ha dut a terme una renovació total dels jocs i del paviment que hi havia. El canvi que crida més l’atenció és al terra. El paviment de cautxú o de sorra s’ha vist substituït per escorça.

El regidor Raúl Ibañez va explicar en comissió informativa que l’elecció no ha estat atzarosa. “És molt més econòmic, esmorteix molt més els impactes de caiguda i no té perill d’ocasionar relliscades“, ha dit. Reconeixen que fins que el terreny no acabi ben premsat pot tenir alguns inconvenients a l’hora de caminar-hi per sobre i que visualment crida molt més l’atenció, però que el cost de manteniment és el mateix que si fos paviment i que a més es tracta d’un material “més ecoògic i no té cap tipus de químics”.

No és l’única zona en què s’ha optat per aquest nou sistema, també es pot veure, per exemple, a la plaça Vapor Ventalló. “No s’implantarà a tots els parcs infantils de la ciutat però sí que es farà en punts concrets”, ha dit Ibañez.

Zona del parc infantil de la plaça Nova de Terrassa
Zona del parc infantil de la plaça Nova de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa