MónTerrassa
Aposta per anar a l’escola, a peu, en bici, en bus i en metro
  • CA

L’Ajuntament ha posat novament en marxa una campanya per informar dels consells de mobilitat a la ciutadania amb el nom “A l’escola, a peu, en bici, en bus i en metro”. La campanya es basa en l’edició d’un díptic amb informació sobre mobilitat i consells per assolir uns desplaçaments més saludables i segurs, que podeu trobar al web https://www.terrassa.cat/tornada-al-cole.

L’Ajuntament recorda que anar a l’escola a peu és la millor manera de desplaçar-se, la més sostenible i saludable. La bicicleta, l’autobús i el metro també poden ser una bona opció per als itineraris més llargs.

Aquests díptics s’han repartit als eixos que acostumen a registrar majors acumulacions de trànsit durant el curs, com són els dels carrers d’Arquimedes amb Volta, de Galileu amb Pare Llaurador, d’Antoninus Pius amb rambla d’Ègara, de Topete amb Sant Jaume i la plaça del doctor Robert, de la rambla d’Ègara amb Doctor Cabanes, i de la carretera de Montcada amb els carrers de Baldrich i Col·legi. Així mateix, s’informarà a través de les diferents xarxes socials municipals (Facebook i Twitter Mobilitat), de la web municipal, i d’anuncis als mitjans de comunicació, correus electrònics als centres d’ensenyament i panells d’informació variable de la ciutat. Enguany, per als usuaris i usuàries de bicicleta, l’estació dels FGC de la Rambla d’Ègara disposa d’un Tbicibox que permet estacionar la bicicleta per un temps limitat i els autobusos urbans de les línies L1, L2, L3 i L9 han augmentat les freqüències de pas i els horaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa