El passadís amb el gran mural
El passadís amb el gran mural | EB Pessigolles

!--akiadsense-->

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’escola Bressol Pessigolles de Terrasa ha volgut reivindicar que “encara falta molt camí” i que el 8 de març “no és un dia per celebrar res, sinó per recordar i sobretot per seguir lluitant per aconseguir una societat justa, equitativa i amb les mateixes oportunitats per a tothom, independentment del gènere”.

Des del centre consideren que “l’educació és una de les armes més poderoses; només a través de la coeducació i de caminar de forma unida, podrem aconseguir un món millor. A les nostres mans tenim les generacions futures, i el missatge que els hem de fer arribar és el de tu pots ser qui vulguis ser, siguis nena o nen”. Amb aquest missatge, l’escola ha preparat diverses accions: s’ha omplert de globus liles penjats del sostre; unes ales ben grans president l’entrada; una pancarta amb els perfils de les mestres a la porta del carrer; camins liles fets amb els peus dels petits, paraules; i sobretot un gran mural on posa: “el futur és vostre”, on hi ha retallats tots els perfils de les cares de les nenes que formen part de Pessigolles, i els seus noms, i intercalades, les mans en lila dels nens donant suport a aquest dia”.

També l’escola s’han unit en un dia com avui, a través d’Instagram (@ebpessigolles), a una iniciativa promoguda per @emocionesencasa, on 16 perfils de mestres, educadores, mares, psicòlogues, i coach emocionals, comparteixen propostes, activitats, contes… sota el hashtag #mujeresqueeducan.

Globus i ales penjats als passadissos
Globus i ales penjats als passadissos | EB Pessigolles

!--akiadsense-->

Paraules que s'han repartit per l'escola
Paraules que s’han repartit per l’escola | EB Pessigolles

!--akiadsense-->

Nou comentari