MónTerrassa
Les entremaliadures d’Eros, a Els narradors de la Nit a Terrassa
Sandra Rossi és la narradora a la BCT | BCT

!--akiadsense-->

Els Narradors de la Nit són sessions de contes per a adults que es duen a terme a la Biblioteca Central de Terrassa. Se celebren generalment dos cops l’any, abans de Nadal i per Festa Major, al juliol. Serà aquest divendres, dia 30 de juny, a les 22h.

L’objectiu d’aquestes sessions és difondre la tradició oral d’explicar històries, recuperant una pràctica mil·lenària que té el seu punt de màgia en l’atmosfera que es crea al voltant de la narració. Aquesta sovint ens transporta, ens implica, ens emociona… en definitiva, permet que les paraules tinguin el protagonisme que es mereixen.

En aquesta ocasió, la narradora Sandra Rossi ens presenta el nou espectacle Les entremaliadures d’Eros, un espectacle que de ben segur ens fa pujar els colors de les galtes… Unes lligacames, un espectre, un desig obsessiu i un tango… Quatre relats de la mà d’aquesta magnífica narradora travessats per la múrria mirada d’Eros que, des del principi dels principis gaudeix encenent cors i inflamant sexes. Compte! Pot estar ara mateix rellepant-se al teu costat disposat a una nova entremaliadura.

Nou comentari

Comparteix