Can Parellada Per la Unitat trasllada al govern el malestar per l’incivisme i “botellons”
Brutícia deixada després d'una de les concentracions a la plaça

Brutícia deixada després d’una de les concentracions a la plaça | AV Can Parellada

Aquest dilluns, representants de l’Associació de Veïns de Can Parellada per la unitat del nostre barri s’ha reunit amb la tinent d’alcalde Lluïsa Melgares per traslladar les reclamacions i preocupacions principals de la zona. Així, s’ha detallat els carrers i edificis que estan patint la plaga d’insectes voladors i de rates. S’ha comunicat directament els problemes d’incivisme, botellons i vandalisme que es concentren a la zona Ibèria, Holanda, Romania, al parc de Joan Santamaria o la zona de l’hipopòtam i carretera de Rubí, on s’han pogut veure i sentir diverses festes. L’AV també ha donat el llistat de pisos ocupats amb conflictes veïnals.

“Hem posat sobre la taula, un a un, tots els problemes que estem soportant al barri i que fins ara ningú ha complert amb els seus compromisos, ni ajuntament ni forces de seguretat”, han manifestat els veïns, que afirmen que han arrencat un compromís de “posar en marxa noves i contundents solucions per tallar d’arrel els problemes que ens afecten”.

Per poder fer-ho demanen la col·laboració ciutadana. “Si no podem demostrar que l’incivisme continua, no podrem acabar amb ell. Tota la informació, de forma anònima per als veïns, serà passada a l’Ajuntament i la policia els cops que faci falta”, han ressaltat. Per això demanen que si es veuen actituds o accions delictives, sorolls o festes, que es faci arribar per missatge privat al Facebook de l’AV amb el lloc, hora i data. “Si truqueu a la policia i no venen, feu-nos-ho saber”, subratllen.

Brutícia deixada a la serra dels galliners

Brutícia deixada a la serra dels galliners | AV Can Parellada

Nou comentari