MónTerrassa
L’Arxiu Tobella espera la decisió del Centre Excursionista de comprar-li una part de l’edifici

La Junta del Patronat de la Fundació Privada Arxiu Tobella de Terrassa continua les gestions iniciades ja fa uns anys amb el Centre Excursionista de Terrassa. L’entitat vol adquirir la part colindant de l’edifici de l’Arxiu. El seu interés vé motivat per temes de compliment de normativa de seguretat i poder ampliar les seves instal.lacions i també poder oferir més activitats als seus associats.

En aquests moments es resta a l’espera de l’Assemblea del Centre Excursionista, que la semana vinent estudiarà i aprovarà, si s’escau, aquesta operació. La Junta actual del Patronat de la Fundació Privada Arxiu Tobella de Terrassa té previst també realizar una reunió de tots els patrons i expatrons per tal de poder analizar i validar aquesta operació.

La Junta comunica que ben aviat acabaran les obres que s’estàn portant a terme en l’edifici de l’Arxiu, que han suposat instalar ascensor, i lavabos, per tal de seguir avançant en l’accesibilitat a l’Arxiu, així com millorar les sales i el servei de consulta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa