MónTerrassa
L’antiga caserna de la Guàrdia Civil, nova seu de la Federació d’ADF
L'antiga caserna de la Guàrdia Civil, nova seu de les ADF
L’antiga caserna de la Guàrdia Civil, nova seu de les ADF | Miquel Badia

!--akiadsense-->

L’antiga caserna de la Guàrdia Civil, propietat de l’Ajuntament de Matadepera però ja en el terme municipal de Terrassa, acollirà a partir d’aquesta setmana la seu de la Federació d’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) del Vallès Occidental. Segons informa Matadepera.cat, la decisió, que s’ha hagut de prendre amb una certa precipitació a causa de la pandèmia, farà que les noves dependències no acullin només el control Vallès d’ADFs sinó que també serà la seva seu al Vallès.

“Fins ara, ens reuniem al Consell Comarcal o en seus d’ADFs de la comarca, i el control operatiu estava a la Sala de control de la Regió de Bombers a Cerdanyola, on compartíem espai amb els Bombers i els operadors del PVI (Pla de Vigilància i Informació) de la Diputació de Barcelona” ha declarat el matadeperenc Joan Trenchs, president comarcal de la Federació d’ADF, “però la pandèmia ha obligat a buscar nous espais per evitar concentració de personal tan divers, de manera que després de contemplar alguna opció, s’ha decidit per ubicar la seu a l’antic cuarter de la Guàrdia Civil”. La situació que s’ha produït no ha estat només un tema només del Vallès: arreu de Catalunya s’ha donat la mateixa situació.

La Federació d'ADF instal·lada en la nova seu a Terrassa
La Federació d’ADF instal·lada en la nova seu a Terrassa | Miquel Badia

!--akiadsense-->

La decisió, que es va prendre a principis d’abril, ha obligat a adequar aquestes darreres setmanes part de les dependències de la vella construcció de la Guàrdia Civil per tal de tenir-ho a punt per a la campanya d’estiu que arrenca el proper 15 de juny. Així, l’antic lloc de guàrdia serà ara el control; el vell garatge, la sala de reunions, els safareigs d’abans, seran els vestuaris i una sala de descans, i a les antigues cotxeres es continuaran guardant els vehicles d’ADF.

Antiga caserna de la Guàrdia Civil a Terrassa
Antiga caserna de la Guàrdia Civil a Terrassa | Miquel Badia

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa