MónTerrassa
L’AMPA Sala i Badrinas inicia les mobilitzacions
  • CA
x
L’AMPA Sala i Badrinas comença les mobilitzacions | Redacció

FOTOGALERIA La mobilització de l’AMPA Sala i Badrinas

Aquest divendres l’AMPA de l’Escola Sala i Badrinas ha encetat la campanya de reivindicació per a la construcció de l’Institut-Escola. A les 16.30 hores s’ha convocat les famílies a les portes de l’escola. S’hi han repartit cartells amb els lemes representatius per a la mobilització i també el manifest en paper. A més, qui ha volgut ha escrit un missatge en la seva llengua materna en el cartell i s’hi ha fet una foto. Tot seguit, als voltants del Pont de Vallparadís, la vicepresidenta de l’AMPA, Jessica Saduskie, ha llegit el manifest per a tothom qui estava a l’acte.

Després s’ha penjat una pancarta al Pont de Vallparadís i des d’allà, s’han fet fotos diverses de les famílies assistents a la mobilització. Posteriorment, i escortades per membres de la policia local, totes les famílies s’han dirigit al lloc on inicialment estava pensat que l’escola Sala & Badrinas s’edifiqués, a la carretera de Rubí. Com a acte simbòlic, infants, mares, pares, àvies, avis i d’altres participants han deixat les empremtes de les mans pintades a la valla que envolta l’antiga fàbrica tèxtil.

Ha estat una jornada lúdica, alegre i reivindicativa on un grup molt nombrós de persones, prop de 400, ha tingut l’oportunitat de fer sentir la seva veu, de compartir inquietuds amb la resta de famílies i de fer escola totes juntes amb un objectiu digne, just i massa desatès per les autoritats locals i nacionals: sortir ja dels barracons i tenir un edifici escolar com cal: el nostre Institut-Escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa