MónTerrassa
“L’altre Black Friday”, una campanya de la Fundació Khanimambo
  • CA

Una ONG de Moçambic, la Fundació Khanimambo, la dirigeix des de fa 12 anys un terrassenc, l’Eric Ferrer. Ara enceta una campanya de solidaritat que demana apadrinar un infant de la ciutat de Xai-Xai, on està ubicada l’Organització. La campanya li ha fet una agència, EVIL LOVE, que dirigeix un altre terrassenc, l’Aleix Satorras.

La campanya esclata “per remoure consciències, posar els punts sobre les is i per fer reflexionar una mica a la societat sobre les coses que de veritat importen, quan parlem de consum. A Khanimambo necessitem 117 padrins i padrines que ens permetin consolidar els programes d’educació, nutrició i salut que duem a terme a Moçambic i dels quals se’n beneficien directament gairebé 400 nens i nenes i les seves famílies. Hem pensat que el Black Friday era una bona oportunitat per assolir aquests dos objectius: remoure consciències i aconseguir apadrinaments. Perquè a Khanimambo tenim clar que la cooperació, si no és a dues bandes, no funciona”, escriu Eric Ferrer.

zzz

!--akiadsense-->

Es tracta d’una campanya d’apadrinaments singular amb la que per 20€ al mes pots finançar un programa d’educació, de nutrició o de salut. Una oportunitat per als 117 nens i nenes de la Fundació Khanimambo que encara no gaudeixen de padrí o de padrina. “L’Oportunitat Educació garanteix la llar d’infants, les classes de reforç escolar així com les beques de formació superior, l’Oportunitat Nutrició assegura una alimentació equilibrada. Mentre que l’ Oportunitat Salut ofereix assistència mèdica en pediatria i seguiments dels tractaments per malària i VIH, entre d’altres”.

La Fundació Khanimambo és una organització no governamental, que té com objectiu contribuir a la millora de la situació de 400 nens i nenes de Praia de Xai-Xai, a Moçambic a través d’una ajuda integral que engloba projectes en educació, nutrició i salut. “Busquen somriures, el sentit positiu i optimista de la cooperació”. La seva missió és ajudar a aquests nens perquè tinguin una infància digna que els permeti construir-se un futur. Per aconseguir-ho es recolzen em els seus valors fundacionals que són la proximitat, la transparència, el tracte directe amb els col·laboradors, el respecte i la responsabilitat de tots i totes. “Quan passes a formar part de Khanimambo ajudes activament a canviar la vida d’aquests nens i nenes. La seva vida canvia i la teva també. Apropa’t i comença a canviar allò que és petit perquè dia a dia, nen a nen, junts assolim un canvi de fons”.

La web és aquesta: elotroblackfriday.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa