MónTerrassa
L’alcalde de Terrassa demana suspendre totes les activitats

L’acalde de Terrassa ha decretat l’activació del pla d’emergència municipal en alerta, en base a les previsions meteorològiques i incidències que es puguin derivar per la Nevada. Es recomana la suspensió de les activitats extraordinàries durant la tarda.

El Comitè d’Emergències Municipal es reunirà aquesta tarda (18 h) a l’Ajuntament per tal que els diferents serveis municipals que participen en els dispositius especials intercanviïn informació sobre l’estat dels serveis i les accions que s’hagin de dur a terme.

Segons l’actualització del Pla NEUCAT enviada pel CECAT, des de les 16 h s’ha restringit la circulació de camions (més de 7,5 tones) a tot el territori. També s’ha suspès el transport escolar per demà a tot Catalunya. Els centres educatius, informa el CECAT, romandran oberts en situació de no normalitat lectiva, i es demana no substituir el transport escolar per mobilitat particular. Els Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental també han emès un avís a totes les escoles, demanant que s’eviti al màxim l’ús dels vehicles, tenint en compte que el transport escolar ha estat anul·lat. Segons el comunicat del CECAT, es prioritzarà la re- programació sanitària de pacients que no puguin arribar als centres sanitaris o hospitalaris, per la nevada. Així mateix, es recomana anul·lar activitats esportives i extraescolars a partir d’aquest dimarts a la tarda.

Nou comentari

Comparteix