MónTerrassa
L’Ajuntament fa una prova per tenir borses de treball obertes i actualitzades
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa inicia avui una prova pilot per mantenir obertes permanentment les borses de treball municipals amb l’objectiu que els i les professionals es puguin donar d’alta en qualsevol moment. La iniciativa respon a la necessitat constant de cobrir vacants de determinats perfils que no es poden cobrir amb les borses tradicionals, ja que queden ràpidament obsoletes.

La prova s’inicia avui amb l’obertura de la Borsa de Treball de Mestres i educadors/es per les Escoles d’Educació Especial del Servei d’Educació en què es demanen professionals amb títol de grau universitari o diplomatura en Magisteri, especialitat en Educació Especial; graus o llicenciatures en l’àrea de coneixements de Pedagogia o Psicologia (en aquest darrer cas, han d’estar habilitats per a la docència amb CAP o màster); i educadors i educadores amb el títol de cicle formatiu de grau superior en Integració Social o grau o diplomatura en Educació Social.

L’oferta es pot trobar a la Seu Electrònica, a l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/ocupacio/detallOferta.jsp?id=1066.

És la primera vegada que l’Ajuntament de Terrassa segueix aquest procediment, ja que habitualment les borses estan obertes només durant un període de temps limitat, amb data d’obertura i de tancament. Amb aquesta nova fórmula, cada mes es publicarà el llistat de la borsa amb les noves incorporacions i els mèrits actualitzats dels candidats i candidates que ja en formaven part. Si la prova pilot funciona, es replicarà el sistema en altres borses de perfils professionals que tenen les mateixes dificultats per cobrir-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa