MónTerrassa
L’Ajuntament recorda normes de seguretat per a la nit de Sant Joan

L’Ajuntament de Terrassa està informant aquests dies a la ciutadania de les recomanacions i normes per gaudir de la revetlla de Sant Joan amb la màxima seguretat possible. La pàgina principal del web municipal inclou un destacat dedicat a la nit de Sant Joan, que remet als consells d’autoprotecció sobre pirotècnia i incendis forestals i al ban de l’alcalde relatiu a la diada de Sant Joan i a la prevenció d’incendis forestals.

Trobareu tota aquesta informació a www.terrassa.cat/revetlles-de-sant-joan. El Consistori fa també difusió dels consells de seguretat a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del compte de Twitter del servei municipal de Protecció Civil @trsemergencies.

A l’hora de comprar petards, cal tenir en compte les categories en les quals es classifiquen en funció de l’edat de la persona usuària i la potència de l’explosiu, i cal respectar les normes d’utilització que especifiqui cada tipus de pirotècnia.

Es recomana no guardar cap article pirotècnic a les butxaques, no tirar coets agafant- los amb la mà, no fer focs d’artifici a menys de 500 metres del bosc ni en zones amb risc d’incendi i no ficar petards dins d’ampolles o maons, ni llençar petards a ningú. També s’aconsella a la ciutadania no tirar petards dins de casa, recollir la roba estesa i tancar portes i finestres per evitar el risc d’incendi.

Nou comentari

Comparteix