L’Ajuntament de Terrassa ha posat el Pla de Protecció Civil Municipal en fase de prealerta per risc de vent fort i pluja intensa, arran les previsions metereològiques facilitades pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT). Pot afectar a Terrassa, especialment per acumulació de pluja i vebt a partir d’aquesta nit, informa Emergències. El dia més complicat serà dimarts.

El Pla d’Emergència Municipal en fase de prealerta no comporta cap actuació immediata ni afectació als serveis municipals, és només un avís als serveis implicats perquè estiguin a punt per actuar en cas necessari.

Durant les properes hores, l’Ajuntament de Terrassa establirà les mesures oportunes en funció de l’evolució del temps. El consistori recomana a la ciutadania que romangui atenta a la informació meteorològica i a les indicacions que es puguin donar en les properes hores des del CECAT o des del servei municipal de Protecció Civil.

Aquestes indicacions apareixeran puntualment a les xarxes socials de l’Ajuntament: facebook.com/ajterrasa i al comptes de Twitter municipals: @ajterrassa i @trsemergencies. També s’oferirà informació a través dels mitjans de la Societat Municipal de Comunicació: Canal Terrassa Vallès i la Ràdio Municipal de Terrassa: 95.2 FM.

Trobareu els consells d’autoprotecció sobre com actuar en situació de risc a la pàgina web municipal: www.terrassa.cat/protecciocivil.

Nou comentari