MónTerrassa
L’Ajuntament inverteix 822.762€ en manteniment d’escoles
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa destina aquest any un total de 822.762 euros al manteniment dels centres d’ensenyament de titularitat pública a la ciutat. Aquest pressupost inclou 150.000 euros de pressupost municipal per a inversions als centres educatius, més 50.000 euros pendents de rebre d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, 380.562 euros dedicats al manteniment ordinari, i 242.200 euros d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS).

Les obres de major envergadura s’han realitzat durant les vacances. Així, durant els mesos de juny, juliol i agost, s’ha portat a terme la pintura integral de l’escola Bisbat d’Egara, l’adequació de la meitat de la planta baixa d’un dels edificis del conjunt Germans Amat per ubicar una Aula Intensiva de Suport, l’arranjament i pavimentació de l’accés a aquest nou espai rehabilitat, la instal·lació d’aire condicionat als dormitoris de les escoles bressol municipals, i la construcció d’un nou mur de contenció a l’escola bressol Ginesta.

També s’ha iniciat l’obra d’instal·lació de sistemes de seguretat per a realitzar el manteniment de les cobertes de les escoles bressol, que es preveu que finalitzi durant el mes de setembre o principis d’octubre.

D’altra banda, al llarg del mes d’agost i principis de setembre s’han adjudicat les obres relatives a la primera separata (11 centres) del projecte per a la implantació del sistema de telegestió de calderes a les escoles de Terrassa i l’obra de reforma del terrat amb nova impermeabilització de l’EB Tabalet.

Igualment, es preveu l’adjudicació durant aquest mes de setembre de les obres de substitució del paviment del menjador de les escoles bressol Tabalet i Moisès, i de l’obra de substitució de calderes a quatre escoles subvencionada per la Diputació de Barcelona, que s’iniciaran quan estiguin adjudicades. També es preveu per aquest darrer trimestre de l’any la renovació de les taules de canvi de l’escola bressol l’Esquitx, tal com va aprovar-se al Ple Municipal del dia 19 de Juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa