Miki Nuñez | OT

!--akiadsense-->

Davant la bona acollida per assistir a la festa per seguir, el proper 18 de maig, l’actuació de Miki Núñez al Festival d’Eurovision 2019 al Parc Audiovisual de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa habilitarà també el Teatre Principal.

Les persones que hi desitgin tindran també la possibilitat de seguir des del teatre municipal l’edició d’enguany del conegut festival de música, en una sessió que s’iniciarà a les 20.30 h, i que durarà fins a la fi de l’emissió del programa. L’exhauriment ahir en poques hores de l’aforament del Parc Audiovisual, ha fet activar aquest segon espai, que ja estava reservat amb anterioritat davant la possibilitat de completar les places disponibles.

El procediment per inscriure’s a aquesta segona festa és el mateix que en la primera, a través del formulari web habilitat https://www.parcaudiovisual.cat/eurovision/. En aquest hi figuren les instruccions, recomanacions i requeriments per formalitzar una reserva que seguirà un rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta també és gratuïta, però igualment, es sol·licita als participants que, de manera voluntària, aportin un aliment no perible per a ser donat a ‘El Rebost’, Centre de distribució social d’aliments de Terrassa. Miki Núñez és un cantant terrassenc, sorgit de la darrera edició del talent show Operación Triunfo, que representarà a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”. Aquesta és la 64 edició d’un festival que aquest any se celebrarà a Tel Aviv, i que es preveu que tingui una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món.

Nou comentari