MónTerrassa
L’Agència Tributària de Catalunya obre a Terrassa el 4 de setembre
  • CA
Alfredo Vega s’ha reunit amb el secretari d’Hisenda de la Generalitat | A.T.

!--akiadsense-->

La nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a Terrassa s’obrirà al carrer Joan Artigues 3 i comptarà amb 497,10 m2 i 19 treballadors, que se sumaran a la plantilla de l’ATC. Així ho ha comunicat el secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, al primer tinent d’alcalde, Alfredo Vega, en una reunió que ha tingut lloc aquest matí a la seu del consistori.

El local serà un dels quinze nous punts d’atenció i prestació de serveis al contribuent que l’ATC obrirà durant els propers mesos arreu de la geografia catalana, en el marc del seu desplegament territorial. Aquestes noves oficines se sumaran a les quatre delegacions que l’Agència ja té a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

La voluntat del Govern és, d’una banda, implantar un nou model territorial de l’ATC, basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya, en especial als de la part nord del Vallès Occidental; i, de l’altra, desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l’actual marc competencial i preparar els fonaments de la futura hisenda catalana. Aquestes funcions són: la recaptació executiva dels contribuents que tinguin deutes pendents amb l’Administració —com ara sancions de trànsit o deutes amb els ajuntaments—, i la gestió directa i completa dels impostos cedits —transmissions patrimonials (ITP) i actes jurídics documentats (AJD), i successions i donacions (SD)—, que actualment liquiden, a part de l’ATC, els registradors de la propietat.

Els municipis que disposaran d’una d’aquestes catorze noves oficines de l’ATC, a banda de Terrassa, són: Barcelona (per cobrir l’àrea del Barcelonès Nord), Vilafranca del Penedès, Granollers, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Tortosa, Mataró, Manresa, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, Reus i la Seu d’Urgell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doncs molt bé, ara sols manca que obrin l'Agència Virtual a abril 10, 2017 | 12:45
    Doncs molt bé, ara sols manca que obrin l'Agència Virtual abril 10, 2017 | 12:45
    Avui havía d'enviar un Mod S01 i m'han dit en [email protected] que ho enviÍ en un sobre i amb un segell de correu de 1 pesseta , perqé en cara no disposen de correu electrónic. Jo em pensve que les estrucutres d'estat ja estaven a punt i ara resulta que no tenim ni e-mail.
  2. Icona del comentari de: una pregunta : a abril 10, 2017 | 14:08
    una pregunta : abril 10, 2017 | 14:08
    Sera com la Agencia Foral Vasca ??
  3. Icona del comentari de: incredul a abril 11, 2017 | 09:48
    incredul abril 11, 2017 | 09:48
    No han dit res dels empleats de l'oficina liquidadora de Terrassa que aniràn a l'atur per culpa dels moviments politics del govern actual. Aquest no compten, a lo millor voten Pdecat o Erc, no ho han pensat. Menys vots.
  4. Icona del comentari de: com riurem!! a abril 11, 2017 | 09:56
    com riurem!! abril 11, 2017 | 09:56
    Que la gent es prepari per passejar per Terrassa, i que be es coneixeran el cami dels diferents registres a la nova seu de l'Agencia Tributaria Catalana, i a l'inreves, per que l'hauran de fer un munt de vegades, després que no es queixin, les gràcies que les donin a la Conselleria corresponent de la Generalitat. Quines coses te la politica!!. I quant pensen els politics en la gent!!!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa