MónTerrassa
LaFACT nomena Xavi Coral i Carles Pons nous membres del seu patronat
  • CA

La Factoria Social de Terrassa (LaFACT) ha nomenat dos nous membres terrassencs al seu patronat: Xavi Coral, periodista i presentador de TV3, i Carles Pons, soci fundador de The Yellow Nest. Amb aquestes noves incorporacions, LaFACT amplia el seu patronat a un total de 13 membres “provinents d’institucions de Terrassa i persones de referència i amb fortes arrels a la ciutat”, exposa l’entitat.

Qui son Xavi Coral i Carles Pons?

Per una banda, Xavi Coral (Terrassa, 1971) és periodista i presentador a la Televisió de Catalunya. Coral havia estat voluntari als tallers de Fupar i fou Capgròs de l’any al 2002. En l’àmbit professional, és llicenciat en Periodisme i va iniciar la seva carrera a Canal Terrassa i al diari L’Actualitat. Ha presentat diferents edicions del Telenotícies, a més d’altres programes com Àgora o Divendres. També va ser corresponsal de la televisió catalana a Brussel·les, Bèlgica, i des de 2020 condueix el Telenotícies migdia juntament amb la periodista Raquel Sans.

Per altra banda, Carles Pons (Terrassa, 1967) és fundador i copropietari de The Yellow Nest, un holding d’eficiència energètica que agrupa sis empreses. Pons és director des de 1991 d’una d’aquestes sis empreses, SMILICS Technologies, dedicada als sensors intel·ligents i els equips que controlen i mesuren l’estalvi energètic. Segons comuniques, el terrassenc “continua així el recorregut del seu pare, Ramon Pons, fundador de Circutor”, empresa terrassenca de reconegut prestigi internacional. A més, també va ser vicepresident de la Cambra de Comerç de 2013 a 2019.

Qui forma el patronat de LaFACT?

Segons informa l’entitat, el Patronat de LaFACT el formen “l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa, la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa, la Fundació Busquets, l’Institut Industrial de Terrassa, la Cecot, el Col·legi d’Advocats de Terrassa, Leitat i Mútua de Terrassa, i persones de reconegut prestigi a la ciutat”, entre les quals ara Xavi Coral i Carles Pons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa