MónTerrassa
La Zona Esportiva de Can Jofresa, preparada en cas necessari per l’alt risc d’incendi
  • CA

En aquests episodis de calor intensa que s’espera que ens acompanyi fins la setmana vinent, el servei de Protecció Civil aconsella als ajuntaments que facin una previsió de llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús. També recomanen que es tingui especial vigilància dels majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals) i també persones amb malalties cròniques.

L’Ajuntament ha previst punts d’acollida, en cas que sigui necessari, a la Biblioteca Central, La BD3, la BD4 i la BD6, que estan disponibles per aquelles persones que no puguin trobar espais amb temperatures més baixes pels seus propis mitjans. D’altra banda, s’ha previst l’habilitació de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa, en cas que sigui necessari a conseqüència de l’alt risc d’incendi. L’Ajuntament de Terrassa va instal·lar al juny sistemes nebulitzadors de baix consum d’aigua en diversos punts de la ciutat a punts alts en les places i els espais públics que es detallen tot seguit:

– Plaça Primer de Maig, 4 difusors
– Plaça de l’Assemblea de Catalunya
– Plaça de Tetuan
– Plaça de Can Roca
– Plaça superior a la Font de La Pola
– Vapor Ventalló
– Parc de Vallparadís (tram de Can Jofresa)
– Parc de Vallparadís (Torrent de les Bruixes)

L’horari de funcionament dels punts d’aigua és des de les 12 h a les 18 h, cada dia, amb intervals de mitja hora. En cadascuna de les ubicacions hi ha un cartell on es detallen els horaris i altres informacions per fer un ús responsable d’aquests punts. L’Ajuntament insisteix en que cal actuar amb cura, ja que l’aigua en contacte amb el paviment pot fer relliscar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa