La zona blava més propera al centre de la ciutat és gratuïta fins al 27 d’agost, mentre que, més enllà d’aquesta zona, els parquímetres estan desconnectats durant tot el mes.

Aquest és el sisè any consecutiu que l’Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris, segons les necessitats. Als darrers temps s’ha constat que els períodes de vacances de la ciutadania s’han diversificat. Això fa que l’activitat comercial a la ciutat, sobretot al Centre, mantingui una intensitat força elevada durant els primers i últims dies d’agost, i conseqüentment, la demanda d’aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l’any.

Per aquest motiu es manté l’activitat de la zona blava més propera al centre els dies que es preveu una major necessitat d’aparcament de rotació, a partir del 28 d’aquest mes. Aquesta àrea més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els següents vials: carretera de Montcada, carrer de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), Rambla d’Ègara, i carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat són gratuïtes durant tot el mes d’agost, ja que l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

Nou comentari

Comparteix