MónTerrassa
La violència de gènere en els adolescents, a debat a Mútua Terrassa
  • CA

Aquest dimecres, 8 de març, se celebrarà a tres quarts de nou del matí -a l’edifici docent de MútuaTerrassa- la setena edició de la jornada anual sobre violència de gènere MútuaTerrassa, enguany sota el títol Violència de gènere en l’àmbit de l’adolescent. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa i la Dra. Olga Casado, presidenta de la Comissió contra la Violència de Gènere de l’entitat. A la cloenda hi intervindrà la Dra. Inma Navazo, directora d’Atenció Primària de MútuaTerrassa i Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa.

La jornada consistirà en una conferència inaugural relativa a les perspectives de gènere en termes de construcció socioemocional de la mirada adolescent i dues taules rodones. La primera abordarà com es manifesten les relacions de violència masclista en els diferents àmbits de l’adolescent i la segona tractarà sobre els programes d’intervenció. La ponència final parlarà sobre les expectatives de futur per arribar a una societat igualitària i sense violència.

“Violència de gènere: no passis!”

L’Hospital de Dia d’Adolescents de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa presentarà aquest dimecres, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’exposició “Violència de gènere: no passis!”. Es tracta d’una mostra en la qual hi ha intervingut diversos joves amb el propòsit de reflexionar -mitjançant fotografies realitzades per ells mateixos- sobre els diferents tipus de violència de gènere que es donen entre els adolescents i que moltes vegades passen desapercebudes. Ubicada al primer pis de l’edifici docent (C/ St. Antoni, 39), romandrà oberta al públic fins el 31 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa