MónTerrassa
La Setmana del Medi Ambient a Terrassa s’acomiada amb diverses activitats

Aquest cap de setmana, del 10 i 11 de juny, arriben els actes centrals de la 26a Setmana del Medi Ambient a Terrassa. Hi ha previstos diversos actes:

Dissabte dia 10 de juny

A les 11h al Cinema Catalunya. Cinema Ambiental infantil amb la pel·lícula Zootropolis. L’entrada és gratuïta però s’ha de demanar al Centre de Documentació i Educació Ambiental (93.739.70.00 o al mail cdea@terrassa.cat)

De 9 a 21h a la plaça Vella. Festa de la Muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa. Hi haurà tallers i activitats diverses amb l’objectiu d’ensenyar a respectar la muntanya i el medi natural.

D’11 a 14h al carrer Montserrat, 151. Vine a visitar l’hort ecològic de Plantem-nos. Hi haurà visita guiada amb vermut inclòs. Per confirmar assistència cal enviar mail a canrocaav@gmail.com

Diumenge dia 11 de juny

De les 11 a les 14h al Parc de Vallparadís. Festa del Medi Ambient i Fira Activa’t pel Medi Ambient, organitzada per l’ADENC. Hi haurà tallers, jocs de gran format, cabanes i estris prehistòrics, jocs amb materials reciclats, espectacles musicals i molt més.

Nou comentari

Comparteix