MónTerrassa
La nit de festa de Rocío Carrasco i Fidel Albiac a Barcelona
  • CA

Després de concloure el relat dels seus últims 25 anys d’horror, i que s’hagi acabat l’emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, Rocío Carrasco va assegurar que intentaria tornar a viure i sembla ser que la filla de Rocío Jurado ha fet un primer pas per a viure una vida allunyada de la por. Rocío va gaudir al costat del seu marit, Fidel Albiac, d’una nit plena de balls, riures, música i diversió a Barcelona.

El reporter del programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, Mykel Valls ha enxampat a Rocío Carrasco en la seva primera nit de festa. La filla de la cantant va dir que ja estava bé de malviure i ho ha complert. Dimarts passat se la va poder veure en el concert de Vanesa Martín a Barcelona al costat del seu marit. Una nit màgica en la qual la cantant va voler dedicar-li la cançó “Mi amante amigo” a la filla de la Jurado.

Segons ha explicat el reporter, que va ser testimoni de tot, el gran concert de Vanesa Martín es va realitzar als Jardins de Pedralbes, Fidel i Rocío van arribar dos minuts abans que comencés el concert i de sobte, va començar un gran renou entre el públic que va rebre a la filla de Rocío Jurado entre aplaudiments i cridant “Yo sí te creo” i “No tiene coño”.

Valls va veure a una Rocío Carrasco molt entragada a la causa, que va ballar, va cantar, va aplaudir i s’ho va passar d’allò més bé. Un dels moments més emocionants va ser quan Rocío va veure que la cantant li dedicava la cançó de la seva mare ‘Mi amante amigo”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa