MónTerrassa
La Maurina se suma a un projecte per ajudar la gent gran que té animals
  • CA

L’Associació de Veïns de La Maurina de Terrassa col·labora amb l’entitat Community Can per tirar endavant el projecte “Companyies Mútues“. L’entitat, a través de les xarxes socials, explica en què consisteix la inciativa i fa una crida als veïns a fer córrer la veu entre aquelles persones grans que tenen un animal de companyia i que necessiten ajuda per a les necessitats més bàsiques de l’animal -passejar, anar al veterninari, etc-.

Companyies Mútues” és una acció sorgida de Community Can amb la col·laboració de la Fundació Hope&Help, i té per objectiu mantenir el vincle el màxim de temps possible entre les persones d’edat avançada i els seus animals. “Per moltes persones grans que viuen soles, el seu animal ho és tot. Volem evitar tant la soledat de les persones com l’abandonament de l’animal“. El programa està pensat en diferents accions, depenent de les necessitats de l’usuari. Per una banda, hi ha atencions a domicili, on voluntaris es desplacen a casa de la persona, interactuen amb ella i l’ajuden en la cura de l’animal (passeig, higiene, visites, alimentació, etc). Per l’altra, si la persona gran es troba hospitalitzada, durant la seva absència, es busca una casa d’acollida a l’animal fins que el propietari torni a casa seva. I, la tercera, és si la persona acaba ingressada definitivament i no podrà cuidar de l’animal i la seva família tampoc se’n pot fer càrrec, l’entitat li busca una nova llar en adopció.

Les persones interessades en tenir més informació del projecte, ja sigui com a usuàries o per fer de voluntaris o donatius poden enviar un correu a [email protected] o trucar al 653823725.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa