MónTerrassa
La “Hachiko” egarenca: s’escapa d’una casa de Terrassa per viatjar fins a Barcelona
  • CA

Aquest dimecres, Món Terrassa es feia ressò de la desaparició de la Cumbia, una gosseta que vivia al barri de les Arenes- La Grípia-Can Montllor de Terrassa. Els seus amos demanaven ajuda per trobar-la després que l’animal s’hagués escapat pels volts de les quatre de la tarda. Aquest divendres, els propietaris han informat que l’han pogut recuperar i han explicat la història de la seva “fugida”, ben curiosa i amb un motiu ben potent al darrere que sembla extret del film “Hachiko”, protagonitzat per Richard Gere.

Cal dir, en primer lloc, que els actuals amos no són ben bé els “originals”. La Cúmbia és una gosseta en adopció i abans tenia el seu veritable amo, amb el qual vivia en un pis a Barcelona. Així doncs, aquest dijous a la tarda, l’animal, aprofitant que estava sol, va aconseguir sortir de l’immoble a través de la finestra del lavabo. Amb les altes temperatures, els seus actuals amos l’havien deixat oberta perquè la casa es ventilés. La gossa va anar fins a l’estació Terrassa Est de Renfe. Allà va aconseguir passar desapercebuda i enfilar-se a un tren direcció Barcelona. A l’estació de Sants, barri on fins fa ben poc vivia, la Cumbia va baixar.

Va ser allà quan els vigilants de seguretat la van veure. Caminava amunt i avall, sense rumb. En adonar-se que semblava perduda, la van agafar i se la van quedar amb ells. Així va passar la tarda, ells esperant que apareixissin els actuals amos i la gossa volent anar a casa del qui havia estat el seu anterior amo. Els guàrdies van decidir que una bona opció seria buscar a les xarxes socials i a grups animalistes per si hi havia algun avís. La tarda va passar i va ser l’hora de plegar. Així que una protectora va recollir la Cumbia. Tanmateix, no van parar de buscar. I va ser així, després de molta cerca, que van trobar el post dels seus propietaris demanant ajuda. Van posar-se en contacte i els egarencs van poder anar a buscar-la.

Aquest divendres ja és a casa i els seus propietaris volen agrair a tota la gent que s’ha preocupat per la seva gossa, als qui l’han cuidat fins que l’han pogut recuperar i a totes les persones que van fer spam del seu post perquè arribés al màxim de llocs possibles.

La Cumbia ja és a casa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa