MónTerrassa
La Festa Major altera el trànsit rodat i el transport públic de Terrassa

La ciutat es prepara per celebrar la seva Festa Major, que comença el proper divendres, 2 de juliol. La rambla d’Ègara es tallarà aquesta nit, a les 23.30 h, des de la plaça del Doré fins a la Factoria Cultural Terrassa, a l’alçada del carrer d’Arquimedes, i no es tornarà a obrir al trànsit fins a les 6 h del dimarts 6 de juliol. Per aquest motiu, es desviaran totes les línies i parades de bus pels carrers d’Arquimedes i de Galileu.

L’Ajuntament recomana no circular durant la Festa Major en vehicle privat pel Centre, sobretot de dijous a dilluns, i fer-ho a peu, bicicleta o transport públic. S’aconsella evitar els carrers d’Arquimedes i de Galileu i utilitzar les rondes com a itinerari alternatiu. En cas d’agafar el cotxe, es recomana trencar amb els hàbits de conducció i repensar l’itinerari per utilitzar les vies de circumval·lació i accedir per l’accés més proper a la destinació final, per valorar si els desplaçaments es poden fer a peu, en bici o transport públic.

Transport públic

Totes les línies d’autobús que circulen normalment per la Rambla (L1, L2, L3, L4, L5, L6, L8, L9, L12 i interurbanes) es desviaran pels carrers d’Arquimedes i de Galileu a partir del dijous, 1 de juliol, i fins al dilluns, 5 de juliol, realitzant les parades que tenen assignades en aquests carrers d’acord amb el plànol adjunt. Divendres i dissabte, el Bus de Nit estarà en servei fins a les 5 de la matinada. Tots els serveis de transport nocturn comptaran amb el servei de parada intermèdia. Aquest servei, restringit a dones, joves menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, ofereix la possibilitat de sol·licitar parades intermèdies, només de baixada i no de pujada, entre dues parades fixes de la ruta. La baixada s’efectuarà per la porta davantera de l’autobús, i la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.

D’altra banda, la parada de taxi de la rambla d’Ègara, entre el carrer del Doctor Cabanes i el Portal de Sant Roc, es trasllada al carrer de Columel·la des de les 7 h del dijous, 1 de juliol, fins a les 6 h del dimarts, 6 de juliol. També hi haurà una altra parada davant el Cap Rambla.

Totes les línies d’autobusos interurbans realitzaran parada a l’estació d’autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa Matadepera, Terrassa-Castellbell i el Vilar circularan pels carrer d’Arquímedes i Galileu. La N61 i N66 circularan pel carrer d’Arquímedes. La e2 i la N64 circularan pel carrer de Galileu. Totes aquestes línies faran parada a Doré i Estació dels Catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa