MónTerrassa
La deixalleria mòbil regala bosses
  • CA
Deixalleria Mòbil | CCVO

!--akiadsense-->

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha iniciat una campanya de promoció de la Deixalleria Mòbil que actualment dóna servei als municipis d’Ullastrell, Vacarisses i Palau-solità i Plegamans.

Els usuaris i usuàries de la Deixalleria Mòbil que hi portin residus rebran com a obsequi una bossa reutilitzable per guardar i transportar fàcilment les deixalles que es generen a casa i que no es poden llençar als contenidors del carrer. Aquesta setmana s’ha presentat la campanya a Ullastrell amb la presència del president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba, i l’alcalde del municipi, Joan Ballbé.

Torralba va explicar que “amb la Deixalleria Mòbil podem apropar la recollida de residus especials a municipis que no tenen deixalleria fixa o que per la seva configuració, necessiten completar- ne el servei. Apropant el punt de recollida fem més fàcil la separació i garantim un millor reciclatge. Creiem que si utilitzem de forma correcte la deixalleria, podrem disminuir la bossa de la resta, que és la que té un cost de tractament més car.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa