MónTerrassa
Kiko Rivera fa públics els anònims que rep amb amenaces i insults
  • CA

Kiko Rivera ja està fart. I és per aquest motiu que finalment ha decidit fer públiques les cartes anònimes que rep al seu domicili i on se l’insulta i l’amenaça greument. “Aquí teniu una prova del que suporto cada dia. Sabeu què? Realment m’és igual, però ja cansa“, ha escrit en una story d’Instagram.

A més, ha pujat una fotografia de la carta, on s’hi llegeix: “Sigui veritat o mentida el que es diu de la teva mare… Has demostrat ser un ésser menyspreable. El que has fet amb la teva mare, la persona que més t’ha estimat, no té nom”.

Però encara diu més el text: “L’has venut per diners perquè no saps tenir una feina digna”. I seguidament arriben els insults: “Lleig, repugnant, hortera, dolentíssima persona, no tens perdó de Déu, ordinari, desequilibrat” i un llarg etcètera.

En una altra story, el DJ s’ha queixat: “Sense remitent, que jo sàpiga, no es pot entregar una carta. Molt bé Correus per la feina feta. Mare meva”. I ha aprofitat per dirigir-se a l’autor de les missives: “I tu, puto covard, posa el teu nom i la teva adreça“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa