MónTerrassa
Kern Pharma, Scytl i Juan Antonio Bayona, Premis Muncunill
  • CA
Carlos Bayona va recollir el guardó del seu germà, Juan Antonio Bayona, que es troba rodant a la ciutat de Londres | Cristóbal Castro

GALERIA DE FOTOS DELS PREMIS MUNCUNILL !--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit aquest vespre l’acte de lliurament dels Premis Muncunill a la Innovació, que ha tingut lloc al Teatre Principal davant de més de 600 persones. L’empresa terrassenca Kern Pharma ha estat destacada amb el Premi al Millor Innovador/a de l’any en el sector empresa d’àmbit local i la firma de Barcelona Scytl ha rebut el Premi al Millor Innovador/a en el sector empresa d’àmbit estatal. Han recollit els premis Clara Campàs, Directora d’Estratègia i Desenvolupament de Kern Pharma, i Pere Vallès, Chief Executive Officer de Scytl. També ha rebut el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic el director català de cinema Juan Antonio Bayona, en reconeixement a la seva trajectòria i contribució com a exemple d’innovació dins el món del cinema i les arts audiovisuals. Ha recollit el guardó el seu germà, Carlos Bayona, ja que Juan Antonio Bayona es troba rodant a la ciutat de Londres.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha parlat “d’un dia històric” i ha explicat que els Premis Muncunill són “un reconeixement al talent, a l’excel·lència, a la feina ben feta, a les bones idees i també a les bones persones, bones en tots els sentits. Avui reconeixem i premiem tot allò que ens fa avançar, progressar, ser millors. Això és el que tenen en comú totes i tots els finalistes i els premis que avui hem donat i que des d’avui, cada any, continuarem donant. Premiem aquells i aquelles que obren camí, que busquen horitzons de futur, que ho fan amb una ambició molt legítima, però sense deixar de pensar en el progrés de la societat”. Dels tres guardonats, Ballart, ha destacat que són “tres exemples de projectes i experiències d’innovació que són dignes, digníssims, de portar el nom de Muncunill i de Terrassa en el seu currículum. Per a nosaltres és també un honor premiar-los i formar part de la seva trajectòria cap a l’èxit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa