Terrassa compta amb un nou club per fer activitat aeròbica molt diferent i divertida: Kangooclubmaral. Es tracta d’un club especialitzat en activitats aeròbiques que es practiquen amb les botes Kangoo Jumps, una marca registrada de botes per realitzar exercicis de “rebot” que redueixen l’impacte el 80% per les articulacions en relació a altres exercicis més convencionals i que permeten practicar esport d’una manera senzilla i divertida. És el primer club a Terrassa amb classes i activitats dirigides especialment dedicades per treballar amb aquest tipus de botes, sovint utilitzades per fer rehabilitació. 

Kangarooclubmaral és pioner a Terrassa en realitzar aquesta activitat. L’espai es troba ubicat a la Carretera de Castellar número 281 i està dirigit per Lourdes Doblas. Va obrir les seves portes el passat setembre i ja compten amb una gran quantitat de socis i sòcies que s’han apuntat per practicar i realitzar els diferents programes que ofereixen: Kangoo Power, Kangoo Dance, Kangoo Kick & Punch i Kangoo Discovery. Les activitats son aptes per tots els públics i les classes son mixtes, des dels 7 anys aproximadament i sense especificar un límit d’edat.

Botes de rebot de la marca Kangoo Jumps, que redueixen l’impacte el 80% en les articulacions| Kangooclub Maral

El club disposa de botes Kangoo Jumps per tot l’alumnat i el seu lloguer ja està inclòs dins de la quota mensual del club. Normalment, quan l’alumne es fidelitza sol comprar-se la seva pròpia bota, tot i que el club sempre en té disponibles, així com recanvis necessaris pel seu manteniment. Aquest any 2022, el club espera augmentar el seu alumnat i que molts més terrassencs i terrassenques s’apropin per aprendre i gaudir aquesta activitat aeròbica diferent, original i divertida, que ajuda tant a la salut física de les persones com a la salut psíquica.

Beneficis del fer exercici amb les botes de rebot Kangoo Jump | Kangooclub Maral

Nou comentari