MónTerrassa
El jurat declara culpable per unanimitat l’autor del crim passional

L’home acusat d’assassinar amb traïdora un altre home l’abril de 2021 a Terrassa ha estat declarat culpable per unanimitat per part del jurat. El fets van tenir lloc al carrer de Joaquin de Paz de Terrassa l’abril de 2021. L’home va apunyalar la víctima, que va morir a la tarda a l’hospital. El judici va arrencar el passat 24 de novembre i aquest migdia el jurat ha fet la lectura del veredicte a l’Audiència de Barcelona, que ha quedat vist per sentència. El fiscal demana 18 anys de presó per l’acusat.

L’assassinat va tenir lloc el matí del 9 d’abril de 2021. Aquell dia, l’acusat va anar al domicili on residia la seva filla, la seva ex dona i el company sentimental d’aquests, que es trobava ubicat al carrer de Joaquin de Paz. Allà, i després d’assegurar-se que no hi havia ningú, el va apunyalar amb una arma blanca “amb la intenció d’acabar amb la seva vida o, al menys, amb coneixement de les altes possibilitat de fer-ho amb la seva conducta” apunta el fiscal.

L’autor del crim ho va fer aprofitant la indefensa de la víctima, segons el fiscal

Segons el fiscal, li va causar diverses lesions al coll i a les extremitats superiors i lesions a l’abdomen i el tòrax. També considera que “ho va fer aprofitant-se de la incapacitat de la víctima per desplegar qualsevol acció eficaç de defensa o fugida, després d’assegurar-se que estava sol a casa sense cap persona que el pogués socórrer”. 

La víctima, de 51 anys, va quedar en estat greu i va ser traslladada per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari, on va morir aquella mateixa tarda, prop de les set de la tarda.

L’autor ha estat en presó provisional des del moment del crim

Agents de la policia van detenir l’individu prop de la zona de l’apunyalament aquell mateix matí. El jutjat d’instrucció 1 de Terrassa va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut aquella mateixa setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa