MónTerrassa
La filla de Jesulín de Ubrique esclata contra les crítiques a les seves fotos en biquini: “Puc ensenyar el que vulgui”

Julia Janeiro ha fet un canvi de xip radical en complir els 18 anys. La filla de Jesulín i María José Campanario publica un munt de fotografies a Instagram a la piscina, tot lluint cos i fent gala de morè. Lluny ha quedat l’anonimat que li permetia la minoria d’edat, però no sembla que li importi gaire. Convertida en influencer, la jove està guanyant cada dia un munt de seguidors nous. Ara bé, no tot és de color rosa en la fama. Aquest diumenge, de fet, ha hagut de demanar pau davant l’allau de crítiques i comentaris ofensius que està rebent aquests últims dies. El perquè? Les fotos que està compartint en biquini.

Alguns usuaris de Julia Janerio consideren que és “massa jove” per publicar imatges així, una opinió que ella no comparteix. Per tal de denunciar els missatges que rep, ha compartit una captura de pantalla que mostra el tipus de comentaris que ha de llegir: “Missatges així m’arriben contínuament. Per començar, com a dona, puc fer i ensenyar el que em sembli. Com a dona, puc prendre les decisions que cregui convenients i com a dona moltes de vosaltres hauríeu d’evitar fer aquest tipus de comentaris danyosos cap a altres dones. Voleu respecte i igualtat, però entre nosaltres som les pitjors”.

“El millor de tot és que tots aquests comentaris els rebo de dones que per edat podrien ser perfectament la meva mare o fins i tot la meva àvia. S’ha de canviar molt el xip“, etziba.

Una polèmica que col·loca la filla de Jesulín de Ubrique en primera línia mediàtica i que de ben segur que fa parlar molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa