MónTerrassa
Jornada solidària de donació de Sang a Salesians Terrassa
  • CA
“Ho portem a la sang”
“Ho portem a la sang” | Salesians

!--akiadsense-->

Jornada solidària de donació de Sang a Salesians Terrassa en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits

“Ho portem a la sang”

Dia i hora: Dimarts 10 de març, de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19 h

Lloc: Salesians Terrassa – C/ Maria Auxiliadora, 45 · 08224, Terrassa

“Ho portem a la sang” és el títol del projecte multidisciplinari que els nens i nenes de 5è i 6è d’Educació Primària de l’escola Salesians Terrassa està realitzant amb l’acompanyament dels seus tutors, i que ha de cloure amb una Jornada de Donació de Sang que es realitzarà el 10 de març a la mateixa escola amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits.

Aquest projecte té, entre altres, l’objectiu de conscienciar els infants de la necessitat de donar sang i, en essència, ser solidaris amb la gent que ens envolta i necessita la nostra ajuda. En el vessant acadèmic l’alumnat treballa de manera multidisciplinària: Per una banda han estudiat el sistema circulatori, la sang i el cor, i per altra han dissenyat la campanya de promoció de la jornada de donació de sang participant en el disseny del cartell, realitzant vídeos animant a participar-hi i, fins i tot, atenent una entrevista en directe a la ràdio. Durant aquestes setmanes, l’alumnat ha pogut conèixer també els requisits que han de tenir les per- sones donants o el tractament que es fa de la sang donada. En total són més d’una cinquantena de nens i nenes els que, durant aquest segon trimestre, han estat treballant de valent i aprenent en aquest projecte.

Ara amb molta il·lusió i la vista posada en el dimarts 10 de març, dia en el qual es realitzarà la Jornada de Donació de Sang. Aquest dia, el Banc de Sang i Teixits, mobilitzarà el seu personal d’infermeria, doctors i doctores, personal d’administració, i tot el material sanitari necessari per a les extraccions, per conver- tir el gimnàs de l’escola Salesians Terrassa en una autèntica sala de donació. La jornada es realitzarà en dues franges horàries, una de matí, de 10 a 13:30 h, i una altra de tarda, de 15:30 a 19 h. Durant el dia, l’alumnat de 5è i 6è de l’escola faran d’amfitrions dels donants acompanyant-los, realitzant enquestes sobre la seva experiència i oferint un refrigeri després de la donació. L’activitat està oberta a totes les persones que s’hi vulguin apropar i fer una donació. Per a més informació podeu consultar les xarxes socials i la pàgina web de Salesians Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa