MónTerrassa
Sorprenent al·legat de Jorge Javier contra Telecinco i alguns companys

Jorge Javier Vázquez és el presentador estrella de Telecinco des de fa anys. El català gaudeix d’una posició privilegiada respecte als seus companys, un estatus del que presumeix constantment i que aprofita per deixar anar tot allò que pensa sense por. L’últim gest que ho demostra ha tingut lloc aquest dilluns durant el programa de Sálvame. El de Badalona està enfrontat amb Antonio David Flores, l’exmarit de Rocío Carrasco que treballava en el programa del cor amb ells fins que ella el va acusar públicament de maltractar-la.

El programa de les tardes de Telecinco està posicionat clarament a favor de Rocío, el que fa que hagin de criticar tot el que fa el seu ex. Doncs bé, aquest odi arriba a tal extrem que en Jorge Javier ha deixat verds els companys d’altres espais per defensar-lo mínimament. Considera que tota la cadena hauria d’estar en contra d’ell: “Aquesta persona viu instal·lat en l’amenaça contínua i la por que gener en els membres del seu clan per tot allò que puguin explicar sobre ell. És absolutament incomprensible que algú pugui donar suport a la dictadura del terror que ha imposat durant tants anys”.

En un discurs encara més potent dels que ja havia deixat anar contra ell, Jorge Javier acusa Antonio David Flores de tenir “emmordassada i fora del mapa” a Rocío Carrasco: “Si algú el defensa com a persona, estarà sent còmplice de la part més fosca de l’ésser humà. I no parlo només del maltractament… No entenc que es pugui permetre que hi hagi gent asseguda a platós de televisió que defensen l’ex d’Olga Moreno. I m’estic referint precisament als d’aquesta cadena, que és la mateixa que està donant veu al relat de Rocío Carrasco en la seva docusèrie. Prou d’admetre certs arguments en aquesta cadena”, ha demanat.

Antonio David Flores a 'Sálvame' - Telecinco
Antonio David Flores, durant una de les darreres intervencions a Sálvame | Telecinco

I a qui fa referència? Bàsicament a Diego Arrabal, fotògraf i amic íntim d’Antonio David que el defensa des del seu lloc de feina al magazín dels caps de setmana, Viva la vida. També assenyala Gloria Camila, excunyada d’Antonio David que fins ara sempre s’ha posicionat a favor seu. I, encara més directament, critica que El Programa de Ana Rosa tingui contractada la filla d’Antonio David, Rocío Flores, que el defensa a cadascuna de les seves intervencions.

Nou comentari

Comparteix