MónTerrassa
Jordi Ballart s’acosta a Iñigo Errejón de Más País
  • CA

Jordi Ballart i iñigo Errejón mantenen el contacte estret. L’alcalde de Terrassa no amaga la seva admiració pel líder de Más País, formació amb la que ideològicament se sent identificat. Respecte que també hi ha a la inversa. Jordi Ballart és segurament un dels líders política catalans que més s’ha significat en el suport a Más País i al seu cap, i ho ha fet públicament.

Ara, el cap de Tot per Terrassa ha fet sabers des de les seves xarxes socials (Facebook i Twitter) que s’han vist a la capital espanyola en el despatx d’Errejón.

Un pas pel Congrés dels Diputats

Escriu el terrassenc: “Aprofitant l’estada a Madrid, he anat també al Congrés dels Diputats, on m’he reunit amb Iñigo Errejón, amb qui mantinc una molt bona relació. A més a més de posar-nos al dia de la feina que fem, li he transmès les preocupacions i prioritats de Terrassa, perquè puguin arribar a la Cambra baixa… A Madrid hem fet diverses reunions de treball amb la companya Lluïsa Melgares”, portaveu del Govern Municipal, tercera tinent d’Alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilitat i regidora de Mobilitat, Trànsit i transports, Neteja i residus, Habitatge i rehabilitació, Aigua i Habitatge Social de l’Ajuntament. “Continuem teixint relacions amb la resta d’administracions, també amb el govern de l’Estat, que es tradueixin en una millor qualitat de vida a la ciutat!”

El líder de Más País i Jordi Ballart es van veure poc abans de les eleccions espanyoles del 2019, a la tarda, al centre de la ciutat. Els dos van intercanviarexperiències i van mostrar molt bona sintonia. En un vídeo, el cap de Tot per Terrassa va demantrel vot per Más País. I en un míting a la Jazz Cava, Errejón va mostrat la seva admiració per Ballart i pel seu triomf a les municipals amb una candidatura municipalista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa