MónTerrassa
Joana Biarnés rep el premi Fundació FiraGran 2018
  • CA

La fotògrafa terrassenca oana Biarnés i la voluntària social Maria Victòria Molins són alguns dels noms premiats d’aquesta XXVIII edició dels premis Fundació FiraGran, que s’han lliurat aquesta tarda de dimecres a l’auditori FiraGran.

Altres noms premiats han estat Carles Rexach, per la seva tasca com a jugador i entrenador de futbol; Mercè Boada, pel seu treball com a neuròloga i Rafael Ribó per la sensibilitat del Síndic de Greuges de Catalunya cap als drets de la gent gran.

La fundació, que guardona personalitats o entitats que treballen a favor de la gent gran, també ha premiat l’Associació Ciutadana pels Drets de les Dones per la seva feina a favor de les vídues, i a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) pel seu projecte ‘Ciutats Amigues de les Persones Grans’.

Els premis s’han lliurat en el marc de la celebració de FiraGran 2018, el 20 Saló de la Gent Gran de Catalunya, que des d’aquest dimecres fins a aquest dissabte té lloc a les Drassanes Reials de Barcelona amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a les persones grans de Catalunya que porten una vida activa i participativa.

Durant quatre dies, els visitants podran participar en les més de 450 activitats, com una caminada, una classe de música i moviment, una trobada sardanista, un festival de corals i tallers de sexualitat, xarxes socials, escriptura de records i sobre l’ús correcte dels medicaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa