MónTerrassa
“Joana Biarnés, moda a peu de carrer”, es podrà veure a la Sala Muncunill
  • CA

Entre les exposicions destacades de la nova temporada de Terrassa Arts Visuals, destaca la mostra “Joana Biarnés, moda a peu de carrer” que es podrà veure a la Sala Muncunill del 31 d’octubre al 27 de desembre.

L’exposició “Joana Biarnés, moda a peu de carrer” fa un recorregut per la fotografia de moda durant els anys seixanta i principis dels setanta per Madrid, Barcelona i capitals mundials del prêt-à-porter com París o Londres. La mostra inclou fotografies de la revista La Moda en España, on Biarnés va començar a col·laborar als anys seixanta del segle passat cobrint cròniques de moda de l’alta costura barcelonina, la més important de l’Estat en aquell moment.

Després, i gràcies a seva feina al diari Pueblo, Biarnés es va convertir en la cronista de la moda de la capital espanyola i de la societat madrilenya. Durant les mateixes dates, l’Espaidos de la Sala Muncunill acollirà l’exposició Viatge a un arxiu d’Imma Cortés i es comunicarà la persona guanyadora de la 2a edició de la Beca Joana Biarnés per a joves fotoperiodistes. “Viatge a un arxiu” constitueix una immersió personal de la fotògrafa terrassenca Imma Cortés en la vida de Joana Biarnés amb una selecció de 130 imatges que donen a conèixer alguns dels moments més rellevants de la fotoperiodista terrassenca.

Pel que fa a la 2a edició de la Beca Joana Biarnés per a joves fotoperiodistes, respon a la voluntat de l’Ajuntament de Terrassa de fer viable una de les voluntats de la fotògrafa terrassenca Joana Biarnés, Medalla d’Or de la Ciutat, mitjançant el suport a nous projectes vinculats al fotoperiodisme. Aquesta Beca es convocada a través de Photografic Social Vision, una entitat sense ànim de lucre que treballa a partir de diferents ajuts i subvencions per dur a terme projectes de caire social i divulgatiu.

Terrassa Arts Visuals té com a objectius principals promoure i difondre les pràctiques artístiques contemporànies, oferir un marc de creació i difusió a la comunitat artística, i generar coneixement a través de l’art contemporani.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa