MónTerrassa
Julia Janeiro pateix un accident i el cotxe queda en sinistre total

Julia Janeiro ha tornat a patir un greu ensurt. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha hagut de tornar a l’hospital pocs mesos després d’haver de ser atesa per una esbroncada amb l’antic xicot. Ara surt amb Tommy Rossi, un futbolista italià de 19 anys amb qui ha patit un accident greu que ha deixat el cotxe en sinistre total. La parella conduïa per Madrid quan “col·lidien contra la via pública“, tal com informa el diari ABC. El vehicle, un Volkswagen Scirocco propietat del jove, quedava molt afectat per l’impacte. No va haver-hi més vehicles implicats en l’accident i, afortunadament, ells només patien contusions lleus i sortien del cotxe pràcticament il·lesos.

La noia va voler acudir a urgències igualment perquè l’examinessin, especialment en la zona del pit. Cal recordar que s’ha fet un augment de pits fa uns mesos i això fa que tingui tota la zona més sensible. Un cop en aquella zona podria haver afectat als implants, del que va voler assegurar-se en una revisió. Tot hauria quedat en un ensurt ben gros que, al final, no va tenir més conseqüències més enllà de la destrossa del vehicle.

Julia Janeiro i Tommy surten des de fa pocs mesos, però sembla que ja ho fan tot junts. Molt actius a les xarxes socials, no han comentat res sobre l’accident. De fet, ni tan sols havien donat cap pista al respecte. Queda clar que la seva vida no va quedar alterada després, ja que han pogut continuar amb els seus plans com si res.

Julia Janeiro presumeix d’escot després de l’operació de pit | Instagram

La premsa s’assabenta de l’accident de la jove poques hores després de la publicació de la primera fotografia de la mare embarassada. María José Campanario i Jesulín donaran la benvinguda al seu tercer fill en comú aquesta primavera, però fins ara no se’ls havia vist pel carrer. L’odontòloga està portant en secret tot l’embaràs i fa l’impossible perquè no vegin la seva panxa, tal com demostren les fotos que treu en portada Semana. En elles, es veu com es tapa la panxa d’embarassada amb una manta. Per què? El seu entorn assegura que està vivint aquest embaràs amb molta cautela perquè es tracta d’una gestació de risc per la seva edat i la fibromiàlgia que pateix.

María José Campanario no vol que la vegin embarassada | Semana

No volen parlar d’aquest embaràs i tampoc que els gravin, una actitud una mica estranya que no havien seguit en els altres dos embarassos. De moment continuen immersos en un hermetisme que preocupa i sorprèn molt, però que els fans esperen que no signifiqui que passa res dolent.

Nou comentari

Comparteix