La festa per l'encesa dels llums de Nadal va començar a la tarda i va comptar amb diverses activitats
La festa per l’encesa dels llums de Nadal va començar a la tarda i va comptar amb diverses activitats | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Els carrers de Castellbisbal ja estan il·luminats amb els llums de Nadal que es van encendre divendres al vespre, com a cloenda d’una festa que es va fer a la Plaça de l’Església. Des de les cinc de la tarda, hi va haver activitats diverses com una representació teatral al voltant del valor del comerç de proximitat a càrrec de La Jugada! o les actuacions de ball protagonitzades per Budokan Dance Center i Gimnàs Castellbisbal.

A més, en el decurs de l’acte es van lliurar els premis als establiments guanyadors del Corretapes 2019 i també es va fer entrega de la targeta Compradors Castellbisbal número 3.000 a la veïna Elena Mañas que va rebre, com a obsequi, una targeta regal valorada en 50 euros. Tot plegat, es va arrodonir amb una xocolatada popular i amb la presentació de la mascota de l’associació de comerciants BiSCA.

La festa, a més, va servir per marcar l’inici de les campanyes comercials que l’Ajuntament impulsa per Nadal per potenciar que les compres nadalenques es facin al petit comerç i que enguany s’han traduït en una nova versió de la iniciativa Busca el teu caganer i en l’habitual campanya mensual per als usuaris de la targeta Compradors de Castellbisbal.

Lliurament de la targeta Compradors Castellbisbal número 3000
Lliurament de la targeta Compradors Castellbisbal número 3000 | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Caganers esbojarrats

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament i el comerç local tornen a oferir la campanya comercial dels caganers que, en aquesta ocasió, porta per nom Caganers esbojarrats i que anima a fer parelles de figures sense sentit. En total, 80 establiments participen en aquesta iniciativa que s’allargarà fins al dia 30 i que sortejarà una Play Station 4 entre totes les persones que emplenin correctament la butlleta de participació i la dipositin en algun dels establiments adherits a la campanya.

Sorteig de targetes regal

El comerç local, però, oferirà també d’altres propostes. A l’habitual campanya mensual de la targeta Compradors (que aquest mes regala 30 targetes regal de 30 euros) s’hi afegiran totes les activitats que BiSCA ha previst realitzar tant al desembre com al gener: jocs gegants de fusta i Un Nadal rodó.

BiSCA va presentar la seva mascota
BiSCA va presentar la seva mascota | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Nou comentari