MónTerrassa
Ja es pot anar a 120km/h pel Quart Cinturó a Terrassa

La DGT va realitzar el canvi de plaques de limitació de velocitat ampliant-la a 120 km/h en el tram central de la B40 i fent efectiva la demanda que la Cecot va traslladar el mes de juny. La patronal catalana es mostra satisfeta per l’actuació del Ministeri i continuarà fent el seguiment de l’evolució de les obres de la Ronda del Vallès en el tram Abrera-Terrassa. Molts conductors s’havien queixat del límit de 80 en trans de tres carrils i gairebé sense trànsit. Malgrat tot, les multes per excés de velocitat han sovintejat, en especial en la zona del pont de Can Bogunyà i abans de la rotonda del pla del Bon Aire.

El 18 de febrer d’enguany la Ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, es va reunir en la seu de la Delegació del Govern a Barcelona amb el president de la Cecot, Antoni Abad, que assistia en nom de la plataforma de representants empresarials i de l’administració local que estan reclamant la finalització de l’execució de la Ronda Vallès, i en especial el tram Abrera-Terrassa. Segons les conclusions de l’Informe tècnic sobre el retorn de la inversió de la Ronda del Vallès en el tram Abrera-Terrassa elaborat per l’Institut Cerdà amb el suport de la DIBA i presentat a la Ministra en aquell moment, l’impacte macroeconòmic a Catalunya de la Ronda del Vallès en aquest tram és de 252 milions d’euros. I la seva posada en funcionament suposaria un estalvi de gairebé 24 milions d’euros anuals.

En aquella trobada la Ministra Ana Pastor es va comprometre a dur a terme reunions informatives i de seguiment amb la Cecot per tal que la patronal catalana pugui exposar inquietuds, dubtes i recomanacions als responsables de l’obra. I va ser en una d’aquestes reunions de seguiment de l’obra, concretament la del 9 de juny, amb el cap de la demarcació de carreteres de l’estat a Catalunya, Juan José Barios, i amb el cap d’obres de l’autovia, Ramon Juanola, que els representants empresarials van sol·licitar la revisió de la velocitat màxima establerta en el tram central de la B40, que era de 80 km/h i van demanar elevar la limitació als 120 km/h tenint en compte que la B40 està considerada una via ràpida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Porc rural a novembre 09, 2016 | 13:23
    Porc rural novembre 09, 2016 | 13:23
    I quan podrem anar a 140kmh per l'autopista com va dir el conseller Jané fa un temps?

Nou comentari

Comparteix