MónTerrassa
IX jornada de l’Àmbit Sociosanitari de la Fundació Vallparadís

Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2016 en matèria sociosanitària, demà dimecres 14 de juny l’edifici docent acollirà la IX jornada científica de l’Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d’aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

La inauguració anirà a càrrec d’Esteve Picola, director general de l’entitat i Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari. A continuació i prèvia presentació dels treballs, David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, durà a terme una presentació amb la voluntat de fer palès com aquesta fundació canalitza el suport institucional a la investigació tant en la recerca biomèdica com social.

Acte seguit s’esdevindran les presentacions dels vuit treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com la teràpia assistida amb animals amb persones amb discapacitat intel·lectual i TEA, la psicoteràpia grupal en persones afectades per un ictus o les voluntats anticipades en persones amb trastorn mental sever.

La conferència de la jornada d’enguany anirà a càrrec de Margarita Pla Consuegra, doctora en el Programa de Psicologia Social de la UAB i docent del Departament d’Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-infantil de la UB. A la cloenda hi intervindrà novament Ramon Ramells i Ma Emília Gil, adjunta a la direcció general de l’entitat i directora corporativa de Docència, Recerca i Innovació.

Nou comentari

Comparteix