MónTerrassa
Isabel Pantoja deu 76.000 € a una antiga amiga: “Ara necessito els diners i no me’ls torna, m’acabarà enterrant”

Isabel Pantoja travessa una situació econòmica molt delicada des de fa un temps. El pitjor moment va arribar fa set anys, quan els deutes se la menjaven i va haver de recórrer a diverses amigues per demanar ajuda. Una d’elles va ser Dolores Pozo, la treballadora del quiosc de prop de casa seva. La dona li va deixar 76.000 €, una quantitat molt important que encara no ha recuperat. La cantant no li ha tornat i no sembla que es plantegi fer-ho, ni tan sols després de veure la dona a televisió demanant-li públicament: “Ja que no m’agafa el telèfon i no em fa cas, li demano per aquí que em torni els diners que li vaig deixar perquè ara els necessito jo”.

El pitjor de tot, segons la dona, és que Isabel Pantoja no li agafa el telèfon: “Ella té els meus diners i sap que em fan falta, però no és capaç ni de parlar amb mi. Estic esperant que el jutge la torni a citar i si no es presenta, hauré de denunciar-la. No hi ha manera, ni amb paraules, ni amb escrits ni per telèfon. Es mofa de mi i de la justícia. Estic molt cansada… M’acabarà enterrant“, lamenta completament superada en una entrevista a Look.

Paloma García-Pelayo entrevista l’amiga d’Isabel Pantoja / Telecinco

La dona té problemes de salut: “Baixo molt poc al carrer perquè em costa moure’m. Demano que em portin les coses aquí, però al metge no tinc més remei que anar-hi. Necessito que algú m’ajudi a casa perquè tinc lumbàlgia, les cames em fan mal i pateixo bronquitis asmàtica. No puc fer les coses de casa sola, així que necessito els diners per poder pagar algú que m’ajudi. Ho estic passant molt malament i Isabel no és capaç ni de trucar-me. Quan va haver d’entrar a presó em va demanar els diners i jo vaig començar a anar de banc en banc, ella no va haver ni de moure’s! Quin desengany més gran”.

“Em cansa parlar sempre de la mateixa història, però és la meva realitat. Si em pagués, ningú no sabria de mi. M’està fent patir molt. Amb tot el que ha viscut i no aprèn!”, denuncia la jubilada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa