MónTerrassa
Un tuit: “Matar un policia o al fill cancerigen de l’alcalde?”
  • CA

“Què preferiríeu? Matar un policia? O matar el fill cancerigen de l’alcalde?” És una piulada a Twitter de la que se n’ha fet ressò Jordi Ballart.

Una piulada que passa totes les línies vermelles

El tuit ha passat totes les línies vermelles i la primera autoritat egarenca ho ha fet públic i ho ha denunciat a través de les xarxes socials: “Porto gairebé tres hores responent missatges a les xarxes socials i acabo de llegir aquesta barbaritat a l’instagram. No em puc creure com una ment humana és capaç d’una cosa així. Em podeu criticar tot el que vulgueu però, si us plau, això no. Em passen les ganes de tot.”

Nombroses mostres de suport a Ballart a través de les xarxes socials

Twitter s’ha omplert de missatges de suport a Jordi Ballart: “Jo crec que tota la gent a la qual estàs responent estarà d’acord amb tu que a aquest energumen l’has de denunciar. Fins i tot puc assegurar que pots tenir el suport del noi a qui la policia li va fotre de cops al cap”; “A mí em sembla que això no té nom, lamentable i fastigós i hauria d’estar penat. Encara que no té gaire solució perquè és autèntica maldat, quina llàstima que passi per la ment d’algú… aquesta gent no hauria d’existir. Hi ha mil maneres de manifestar descontent i així impossible”; “Ni cas Jordi. Denuncia”; “Ostres Jordi molta força! Twitter treu el pitjor del ser humà. Denuncia al jutjat això, no es pot tolerar. Ànims”; “Lamentable. Tot el suport i escalf. Aquest comentari és intolerable”; “El malalt és ell, no és humà. Ànims i endavant.” És només una petita mostra dels comentaris.

Interior investigarà l’atac

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha manifestat el seu suport a l’alcalde Jordi Ballart i ha fet un pas més enllà. El màxim responsable dels cossos de seguretat ha assegurat que “no quedarà impune”, i s’ha obert una investigació al respecte per localitzar-ne l’autor:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àcrata. a juliol 06, 2022 | 08:28
    Àcrata. juliol 06, 2022 | 08:28
    No soc precisament un moderat en els meus comentaris, però aquest ultrapassa tots els límits. La meva més enérgica repulsa.
  2. Icona del comentari de: Joana a juliol 06, 2022 | 14:46
    Joana juliol 06, 2022 | 14:46
    Sóc el primer en criticar l'alcalde. Inclús la exposició pública que fa dels seus fills i de la enfermetat. Però això és intolerable de totes totes. S'ha de denunciar i ha de tenir conseqüències greus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa