MónTerrassa
L’Ins Can Roca acull l’exposició sobre l’oferta de graus a Terrassa

Aquesta setmana s’ha inaugurat a l’Institut de Can Roca l’exposició sobre l’oferta de graus que s’imparteixen a Terrassa. “Ei Tu, atura’t i imagina el teu futur” és una iniciativa del Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, consensuada amb tots els centres del Campus de la Terrassa Universitària. El centre educatiu ha rebut la visita aquest dijous, 25 de novembre, de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; el regidor d’Universitats, Pep Forn; i la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana.

Aquesta exposició, que pretén ser itinerant a tots els instituts i escoles de secundària de Terrassa, està formada per set panells, en els quals hi apareix representada una escola amb diferents imatges i la relació de graus que imparteixen. D’aquesta manera, s’hi pot observar informació del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM), l’escola de cinema ESCAC; la UPC-ESEIAAT; la EUIT – UAB Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa; l’escola Euncet Business School; i la UPC-FOOT (Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa).

Des de l’Ajuntament es busca amb aquesta mostra que “els nois i noies puguin conèixer quina és la oferta de graus que s’ofereixen als centres universitaris situats al campus de la ciutat i on estan ubicats”. Per aquest motiu, s’ha ofert poder-la traslladar a tots els centres, podent escollir la setmana del curs acadèmic que encaixi més per poder-la tenir present.

També està previst que l’exposició “Ei Tu, atura’t i imagina el teu futur” es pugui visitar durant la Fira Terrassa Tria Futur que se celebrarà el proper mes de març. El pròxim 2022 la fira -que arriba a la seva tercera edició- optarà per un format híbrid, en el qual hi haurà una part virtual (del 7 al 9 de març), i una part presencial a les instal·lacions del Recinte Firal (del 10 al 12 de març).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa