Ja han començat les obres de l’itinerari de vianants i ciclistes a les carreteres que connecten els nuclis urbans de Terrassa i Matadepera, entre la zona que hi ha passada la benzinera de la K8 i el final davant l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, informa Matadepera.cat.

L’itinerari donarà continuïtat a l’existent a la zona de la rotonda en la intersecció de la BV-1221 i la BV-1275 i estarà segregat de la via principal, però en paral·lel a ella, el que garantirà, això sí, la seguretat dels usuaris del carril, i estarà a més, il·luminat. Les obres van a càrrec de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Terrassa.

Pel que fa a l’accés al nucli de Matadepera per la BV-1275, comportarà la redistribució de la calçada sobre el pont de la Riera de les Arenes, configurant un carril compartit al costat nord que implicarà l’ampliació de la zona de la vorera actual i desplaçarà la calçada al costat sud eliminant la vorera sud del mateix. S’executaran dos nous passos inferiors sota el pont, un a cada marge a cota no inundables, que permetran salvar el pont sense creuament per la calçada de la carretera.

Més informació

Nou comentari